Chateau Visz - Visz

Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Chateau ViszVisz - szállásfoglalás

Dél-Dunántúl / Fonyódi / Somogy / Visz / Chateau Visz

Wellness Sport, aktív pihenés Kastélyhotel
STÍLUS
Wellness, Sport, aktív pihenés, Kastélyhotel
TELEPÜLÉS
Visz
SZÁLLÁS TIPUSA
Kastélyhotel
CÍM
8681 Visz, Berencsepuszta
NYITVATARTÁS
01.01-12.31

Chateau Visz Visz

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni is élmény. Az M7-es autópályáról Kaposvár felé (67-es főűt) letérve néhány percig a somogyi dombság lágy lankái között vezet az út, majd Visz romantikus települése fogad bennünket. Az idillikus falu a kastély erdejével határos. Ősfák és szőlődűnék mentén haladunk tovább, míg megérkezünk a Budapesttől alig egy órányira lévő kastélyszállóba.

Chateau Visz, Luxus és elegancia

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni is élmény. Az M7-es autópályáról Kaposvár felé (67-es főút) letérve néhány percig a somogyi dombság lágy lankái között vezet az út, majd Visz romantikus települése fogad bennünket. Az idillikus falu a kastély erdejével határos. Ősfák és szőlődűnék mentén haladunk tovább, míg megérkezünk a Budapesttől alig egy órányira lévő kastélyszállóba. A rezidencia építtetője világát idézi: szeretne megeleveníteni valamit a XIX. század végének fényes fogadásaiból. Nagy gondossággal válogatott és megtervezett berendezése a századforduló hangulatát idézi, mindemellett a XXI. század eszközei szinte láthatatlanul gondoskodnak a tökéletes kényelemről. Ebben a környezetben időt és teret adhatunk magunknak a megállásra, a megpihenésre és a megértésre. Kikapcsolódhatunk és föltöltekezhetünk. Új lendületet kaphatunk.

Főúri lakosztályok

Tizenkét suite és egyedi kialakítású szoba, valamint egy akadálymentes lakosztály várja a pihenésre vágyókat. A kastély vendégszobái eleganciájukkal kívánnak megfelelni egykori, főúri lakóiknak. A berendezések jelentős része erdélyi kézművesek munkája. E míves darabokat néhány antik bútor egészíti ki. A szobák és közösségi terek falait a XX. század eleji és kortárs magyar festők képei díszítik, az alkotók nevét viselik a lakosztályok.

Gourmet étterem

Huszák Zoltán művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Vacsoráit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Huszák Zoltán képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni.

A Gourmet étterem elnyerte a „Best of Budapest & Hungary 2012” díjat, Közép-Európa Top 20 étterme között szerepel a Food and Wine amerikai gasztro-szaklap 2012-es európai toplistáján, illetve az Év Éttermének választották a Dining Guide 2010-es értékelése alapján.

Bar

A könyvtár és bár egykor hajnalig tartó, szenvedélyes kártyapartik színtere volt. Ma válogatott szivarokkal és konyakgyűjteménnyel várja vacsora után a kandalló mellé a vendégeket. A könyvtárt a legkorszerűbb informatikai és audiovizuális technikával is felszerelték. Húsz-huszonöt résztvevő számára stílusos helyszíne lehet tanácskozásoknak és bemutatóknak.

Spa és Wellness

Stressz, rohanás, aggodalom-a mindennapi életben sok minden terheli a testet és a szellemet. Kényeztesse magát, testét, lelkét és szellemét exkluzív környezetben, hogy új energiákkal töltődhessen fel. Töltsön el pihentető, regeneráló napokat a Château Visz Spa-részlegében. Fodrász-, kozmetikai- és masszázsszalon, szaunák, Kneipp-taposó, fittness-centrum, ellenáramoltatós úszómedence, sziklákkal körülölelt napozóterasz kilátással a kastélyparkra elégítik ki a pihenni vágyók kívánságait. Engedje el magát egyedülálló medencénkben, melynek vizét egy mély, földalatti forrás táplálja. Ez a sziklák által természetes úton szűrt, ásványi anyagokban gazdag termálvíz a kastély alatti rétegekből tör elő évszázadok óta érintetlen forrásból. Hagyja bőrét megújulni a víz ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően, tapasztalja meg minden kellemes és egészséges hatását!

Kastélypark

Ez a hely valóban a nyugalom szigete, az elegancia élményparkja. A kastélyt 45 hektáros angolpark övezi, benne védett növények, fák és a kastélytó. A parkban elhelyezett kortárs szobrok között sétálva könnyen megfeledkezhetünk a mindennapokról.

Kikapcsolódás

Töltse el aktívan szabadidejét a Dunántúl szívében, a Château Viszben, mely a Balaton közvetlen környezetében található. Tartózkodásának fénypontja lehet egy főzőtanfolyam Huszák Zoltán cheffel. Éljen át egy felejthetetlen napot a kastély konyhájában, majd élvezze az elkészített 5 fogásos vacsorát kiváló magyar borokkal kísérve. Partnereinkkel együttműködve szívesen szervezünk vendégeinknek vadászatot a környék vadakban gazdag erdeiben, valamint balatoni vitorláskirándulásokkal tesszük emlékezetessé nálunk töltött napjait. A golf sportot kedvelők is megtalálhatják számításaikat a közeli 18 lyukú golfpályán. Váltsa valóra régóta dédelgetett álmait, legyen része első osztályú kiszolgálásban és élvezze kiváló konyhánk különlegességeit!

FŐZŐTANFOLYAMOK
Ismerje meg a kreatív konyhaművészetet!

Érkezésük napján chefünkkel, Huszák Zoltánnal egy pohár pezsgő mellett kiválasztják a négy fogásos menü alapanyagait. A könnyű három fogásos vacsora alatt megbeszélik az étrendet és a recepteket. Másnap folytatják az együtt elfogyasztott reggeli mellett. Ezt követi a mise-en-place a konyhában ... flambírozás, párolás, sütés, főzés a molekuláris konyha technikáinak alkalmazásával. Este elfogyasztják a „Le Gourmet” étteremben a mesterszakáccsal közösen alkotott menüt, melyhez a környék borait kínáljuk.

Vadászat

Chateau Visz Magyarország egyik legjobb vadászterületén található. A vidék gazdag vadban, Európa több országából járnak ide rendszeresen vadászok. A kastélyszálló vendégeit a vadásztársaság szívesen látott, tiszteletbeli tagjainak tekinti.

Golf

A golf szerelmeseinek szívesen megszervezzük a transzfert a 60 percre lévő Hencsére, a European Lakes Golf & Country Club-ba. A par 72-es golfpályának tavak, lankás lejtők, ősi fák adnak egyedülálló környezetet.

Balaton

A vízisportok kedvelői a tíz kilométerre fekvő balatonlellei jachtkikötőben bonthatnak vitorlát. A kastélyszálló egész napos utakat is szervez.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Természeti környezetben
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert
 • Szolgáltatások a szobában
  Fürdőszoba, Légkondicionálás, Internet csatlakozás
 • Szépség szolgáltatások
  Kozmetika, Fodrászat, Szauna, Masszázs
 • Sport szolgáltatások
  Hideg vizű fedett medence
 • Egyéb szolgáltatások
  Egyéb szolgáltatások (audiovizuális technika, könyvtár)