Szállás árak Chateau Visz

Chateau Visz

Címlap » Visz » Viszi szállások » Chateau Visz » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Természeti környezetben
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Kert
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, Internet csatlakozás
  • Szépség szolgáltatások
    Kozmetika, Fodrászat, Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (audiovizuális technika, könyvtár)

Chateau Visz

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni is élmény. Az M7-es autópályáról Kaposvár felé (67-es főűt) letérve néhány percig a somogyi dombság lágy lankái között vezet az út, majd Visz romantikus települése fogad bennünket. Az idillikus falu a kastély erdejével határos. Ősfák és szőlődűnék mentén haladunk tovább, míg megérkezünk a Budapesttől alig egy órányira lévő kastélyszállóba.

Chateau Visz, Luxus és elegancia

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni is élmény. Az M7-es autópályáról Kaposvár felé (67-es főút) letérve néhány percig a somogyi dombság lágy lankái között vezet az út, majd Visz romantikus települése fogad bennünket. Az idillikus falu a kastély erdejével határos. Ősfák és szőlődűnék mentén haladunk tovább, míg megérkezünk a Budapesttől alig egy órányira lévő kastélyszállóba. A rezidencia építtetője világát idézi: szeretne megeleveníteni valamit a XIX. század végének fényes fogadásaiból. Nagy gondossággal válogatott és megtervezett berendezése a századforduló hangulatát idézi, mindemellett a XXI. század eszközei szinte láthatatlanul gondoskodnak a tökéletes kényelemről. Ebben a környezetben időt és teret adhatunk magunknak a megállásra, a megpihenésre és a megértésre. Kikapcsolódhatunk és föltöltekezhetünk. Új lendületet kaphatunk.

Főúri lakosztályok

Tizenkét suite és egyedi kialakítású szoba, valamint egy akadálymentes lakosztály várja a pihenésre vágyókat. A kastély vendégszobái eleganciájukkal kívánnak megfelelni egykori, főúri lakóiknak. A berendezések jelentős része erdélyi kézművesek munkája. E míves darabokat néhány antik bútor egészíti ki. A szobák és közösségi terek falait a XX. század eleji és kortárs magyar festők képei díszítik, az alkotók nevét viselik a lakosztályok.

Gourmet étterem

Huszák Zoltán művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Vacsoráit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Huszák Zoltán képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni.

A Gourmet étterem elnyerte a „Best of Budapest & Hungary 2012” díjat, Közép-Európa Top 20 étterme között szerepel a Food and Wine amerikai gasztro-szaklap 2012-es európai toplistáján, illetve az Év Éttermének választották a Dining Guide 2010-es értékelése alapján.

Bar

A könyvtár és bár egykor hajnalig tartó, szenvedélyes kártyapartik színtere volt. Ma válogatott szivarokkal és konyakgyűjteménnyel várja vacsora után a kandalló mellé a vendégeket. A könyvtárt a legkorszerűbb informatikai és audiovizuális technikával is felszerelték. Húsz-huszonöt résztvevő számára stílusos helyszíne lehet tanácskozásoknak és bemutatóknak.

Spa és Wellness

Stressz, rohanás, aggodalom-a mindennapi életben sok minden terheli a testet és a szellemet. Kényeztesse magát, testét, lelkét és szellemét exkluzív környezetben, hogy új energiákkal töltődhessen fel. Töltsön el pihentető, regeneráló napokat a Château Visz Spa-részlegében. Fodrász-, kozmetikai- és masszázsszalon, szaunák, Kneipp-taposó, fittness-centrum, ellenáramoltatós úszómedence, sziklákkal körülölelt napozóterasz kilátással a kastélyparkra elégítik ki a pihenni vágyók kívánságait. Engedje el magát egyedülálló medencénkben, melynek vizét egy mély, földalatti forrás táplálja. Ez a sziklák által természetes úton szűrt, ásványi anyagokban gazdag termálvíz a kastély alatti rétegekből tör elő évszázadok óta érintetlen forrásból. Hagyja bőrét megújulni a víz ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően, tapasztalja meg minden kellemes és egészséges hatását!

Kastélypark

Ez a hely valóban a nyugalom szigete, az elegancia élményparkja. A kastélyt 45 hektáros angolpark övezi, benne védett növények, fák és a kastélytó. A parkban elhelyezett kortárs szobrok között sétálva könnyen megfeledkezhetünk a mindennapokról.

Kikapcsolódás

Töltse el aktívan szabadidejét a Dunántúl szívében, a Château Viszben, mely a Balaton közvetlen környezetében található. Tartózkodásának fénypontja lehet egy főzőtanfolyam Huszák Zoltán cheffel. Éljen át egy felejthetetlen napot a kastély konyhájában, majd élvezze az elkészített 5 fogásos vacsorát kiváló magyar borokkal kísérve. Partnereinkkel együttműködve szívesen szervezünk vendégeinknek vadászatot a környék vadakban gazdag erdeiben, valamint balatoni vitorláskirándulásokkal tesszük emlékezetessé nálunk töltött napjait. A golf sportot kedvelők is megtalálhatják számításaikat a közeli 18 lyukú golfpályán. Váltsa valóra régóta dédelgetett álmait, legyen része első osztályú kiszolgálásban és élvezze kiváló konyhánk különlegességeit!

FŐZŐTANFOLYAMOK
Ismerje meg a kreatív konyhaművészetet!

Érkezésük napján chefünkkel, Huszák Zoltánnal egy pohár pezsgő mellett kiválasztják a négy fogásos menü alapanyagait. A könnyű három fogásos vacsora alatt megbeszélik az étrendet és a recepteket. Másnap folytatják az együtt elfogyasztott reggeli mellett. Ezt követi a mise-en-place a konyhában ... flambírozás, párolás, sütés, főzés a molekuláris konyha technikáinak alkalmazásával. Este elfogyasztják a „Le Gourmet” étteremben a mesterszakáccsal közösen alkotott menüt, melyhez a környék borait kínáljuk.

Vadászat

Chateau Visz Magyarország egyik legjobb vadászterületén található. A vidék gazdag vadban, Európa több országából járnak ide rendszeresen vadászok. A kastélyszálló vendégeit a vadásztársaság szívesen látott, tiszteletbeli tagjainak tekinti.

Golf

A golf szerelmeseinek szívesen megszervezzük a transzfert a 60 percre lévő Hencsére, a European Lakes Golf & Country Club-ba. A par 72-es golfpályának tavak, lankás lejtők, ősi fák adnak egyedülálló környezetet.

Balaton

A vízisportok kedvelői a tíz kilométerre fekvő balatonlellei jachtkikötőben bonthatnak vitorlát. A kastélyszálló egész napos utakat is szervez.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Kastélyhotel
  • TELEPÜLÉS
    Visz
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Kastélyhotel
  • CÍM
    8681 Visz, Berencsepuszta
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Viszi és környéki programok
További találatok: 5 | | | | |
További találatok: | |
Település ismertető
  • Visz

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...